Nyt kursus “Online Marketing” i Vejle

Kurset Online Marketing er til dig, der gerne vil have flere der besøger din hjemmeside, flere besøgende der køber dine produkter, flere der melder til dit nyhedsbrev eller flere der “Synes om” din hjemmeside eller Facebook-side. Kort sagt: Dette nye marketing kursus er til dig, der vil være bedre til SEO, e-mail markedsføring og online marketing!

SE KURSET HER Online Markedsføring i 5 dage

Dit firma har en hjemmeside / webshop og vil have bedre styr på din / jeres online marketing. Du vil også sort på hvidt kunne se, at hjemmesiden arbejder for dig. På kurset får du grundlæggende og intensiv undervisning, vi kommer rundt om de vigtigste områder indenfor online markedsføring.

Vi arbejder med disse konkrete områder: Søgemaskineoptimering, tekster til nyhedsbreve, opsætning af nyhedsbrev, analyse og konvertering mm.. Der bliver vist digitale (og fortrinsvis gratis) værktøjer, der er frit tilgængelige på nettet. Vi kigger på og arbejder med værktøjerne, så du kan “få dem med hjem” og bruge dem til at optimere på din hjemmeside / webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *