Gratis grafisk kursus til kursister fra Grafiskekurser.dk

Har du også lavet en af de 3 mest almindelige fejl, når du sender til tryk?

Hos trykkeriet GP-Tryk og BilligTryksag.dk har vi lavet en statistik over de fejl der oftest er sket, når en tryksag ikke bliver som forventet:

  1. Forkerte margenforhold der fik tryksagen til at se skæv ud
  2. Farver på skærm og papir var ikke ens
  3. Papiret var ikke den rigtige type

Har du også prøvet at lave en af disse fejl er du altså langt fra alene. At lave tryksager og sende til tryk er blevet en specialiseret proces, hvis man aldrig har arbejdet på et trykkeri. OG det kan være endnu sværere for dine kollegaer at forstå hvad du mener med RGB/CMYK, 170g papir eller kachering. Derfor har vi lavet et grafisk kursus for dig, som arbejder med din virksomheds tryksager.

På kurset lærer du at undgå de 3 mest almindelige fejl samt ca. 100 andre fejl. En vigtig del af kurset er at se trykmaskiner producere i virkeligheden. Du prøver også det professionelle grafiske værktøj GP-Guiden, der er et af de mest alsidige grafiske opslagsværker med prøver.

Som kunde hos KS centret har du mulighed for at få en fribillet til kurset, hvis du skriver rabatkoden ”KSC-Jesper” når du booker kurset ”Klar, parat til trykstart”. Du kan læse mere om kurset på: http://www.gp-tryk.dk/grafiske-kurser/

grafisk-kursus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *